Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Premierul României îl felicită pe Joe Biden: Relaţiile dintre SUA şi România vor cunoaşte o nouă dezvoltare

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 9 noiembrie 2020 Etichete: , , ,

Premierul României l-a felicitat pe Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite ale Americii. Ludovic Orban este convins că relațiile dintre SUA și UE vor fi îmbunătățite și că România își va desfășura activitatea în cadrul unui NATO „care să funcționeze din ce în ce mai bine”.

Îmi exprim convingerea că relaţiile dintre SUA şi România vor cunoaşte o nouă dezvoltare, că Parteneriatul Strategic dintre noi se va aprofunda în continuare şi se va dezvolta pe noi dimensiuni şi îmi exprim convingerea, de asemenea, că relaţiile dintre Statele Unite şi Uniunea Europeană vor cunoaşte o îmbunătăţire şi că România, ca partener loial şi solid în cadrul NATO, îşi va desfăşura în continuare activitatea în cadrul unui NATO care să funcţioneze din ce în ce mai bine”, a spus premierul Ludovic Orban, într-o conferință de presă organizată la sediul PNL.

CITEȘTE ȘI: Klaus Iohannis, mesaj pentru Joe Biden: Mandatul dumneavoastră de președinte va marca, cu siguranță, consolidarea în continuare a cooperării deja excelente dintre România și Statele Unite

Democratul Joe Biden (77 de ani) a fost ales al 46-lea președinte al Statelor Unite, după victoria în fața republicanului Donald Trump, relatează postul de televiziune CNN. Kamala Harris va deveni prima femeie vicepreședinte.

CITEȘTE ȘI: Joe Biden a fost ales noul președinte al SUA

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW