Tuesday, April 30, 2024
Jurnalism corect


USR-PLUS a început campania electorală printr-un miting digital / Dan Barna: Astăzi, la peste un an de la plecarea guvernului PSD, legile justiţiei sunt aşa cum le-a lăsat Liviu Dragnea

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 6 noiembrie 2020

Alianța USR-PLUS a început campania electorală printr-un miting susținut în mediul online, în cadrul căruia a fost prezentat programul de guvernare propus de Alianță. 

Dan Barna, copreședinte USR-PLUS, a precizat că legile justiției au rămas în forma modificată de PSD, deși a trecut un an de când social-democrații nu mai sunt la guvernare.

Dincolo de percepţiile dintr-un moment sau altul, dincolo de situaţia complexă generată de COVID şi această pandemie, care este într-adevăr o problemă majoră pentru ţară, sunt teme care au rămas în nelucrare. Astăzi, la peste un an, aproape, de la plecarea guvernului PSD, legile justiţiei sunt exact aşa cum le-a lăsat Liviu Dragnea. De ce? E greu de răspuns, dar vă asigurăm că ele nu vor rămâne aşa după ce USR PLUS va veni la guvernare”, a declarat Dan Barna, citat de Agerpres.

CITEȘTE ȘI: DOCUMENT Alianța USR PLUS și-a lansat programul de guvernare. Tăieri de taxe, creșterea creșterea investițiilor dar niciun cuvânt despre infrastructura feroviară

Dacian Cioloș, la rândul său copreședinte USR-PLUS, a subliniat importanța eliminării corupției și a punctat spre digitalizarea și reindustrializarea României.

Programul nostru de guvernare are în vedere o relaţie directă cu oamenii. Guvernul, oricare ar fi el, trebuie să fie unul care să asculte oamenii, să ştie să asculte oamenii şi să ştie să le vorbească. E nevoie de empatie. Prea mult am văzut şi vedem guverne care se bazează pe cifre, pe tot felul de analize reci şi mai puţin pe ceea ce simt oamenii în momente dificile sau de ce au oamenii nevoie, ca să ne mobilizăm cu toţii, ca societate, şi să mergem mai departe. Şi asta va fi în centrul programului de guvernare al USR PLUS: ceea ce noi putem să facem pentru oameni, ceea ce putem să facem pentru medici şi pacienţi, ceea ce putem să facem pentru dascăli şi pentru elevi şi ceea ce putem să facem pentru mamele, surorile noastre, soţiile noastre, pentru copii, pentru persoanele vârstnice, pentru şomeri”, a spus Dacian Cioloș.

Sursă foto: INQUAM Photos / Eduard Vinatoru

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW