Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, înainte de ședința CNSU: Vom analiza propunerea de introducere a portului măștii în spațiile deschise, pentru județele în care se depășește rata de 1.5 la mie

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 2 noiembrie 2020

Premierul Ludovic Orban a declarat, înainte de ședința, Comitetului Național pentru Situații de Urgență, că va fi analizată propunerea de introducere a obligației purtării măștii în toate spațiile publice în județele în care rata de infectare în ultimele 14 zile este mai mare de 1,5 la mie.

„Astăzi o să mai avem la ora 19:00 o reuniune a CNSU, vom actualiza lista țărilor și vom analiza propunerea de introducere a portului măștii în spațiile deschise, pentru județele în care se depășește rata de 1.5 la mie”, a declarat Ludovic Orban.

Rata de incidență a cazurilor de COVID-19 în ultimele 14 zile depășește 1,5 la mie, potrivit ultimei raportări a Grupului de Comunicare Strategică, în 30 de județe și în municipiul București. De asemenea, județele Argeș, Brăila, Galați, Giurgiu, Gorj, Mehedinți și Olt se află foarte aproape de acest prag.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Information on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-inainte-de-sedinta-cnsu-vom-analiza-propunerea-de-introducere-a-portului-mastii-in-spatiile-deschise-pentru-judetele-in-care-se-depaseste-rata-de-1-5-la-mie/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW