Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dominic Fritz și-a preluat oficial mandatul de primar al Timișoarei

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 30 octombrie 2020

Dominic Fritz este primar cu acte în regulă al Timișoarei. Acesta și-a depus vineri jurământul la o ședință la care a participat și fostul edil, Nicolae Robu.

„De azi sunt Primarul Timișoarei! Vă mulțumesc că ați fost lângă mine în această zi importantă pentru noi toți. Am simțit, din nou, energia voastră, cea care ne-a adus aici și care va da direcția de viitor pentru Timișoara și România. Am avut o ceremonie exact așa cum mi-am imaginat-o, alături de consilierii locali, partenerii politici și prieteni. Am preluat acest mandat în zilele cele mai grele de la începutul pandemiei. Vom trece prin această încercare așa cum au confruntat timișorenii provocările mari de-a lungul istoriei: cu responsabilitate personală, cu solidaritatea comunității și cu un spirit inovator. Așa cum a mai facut-o Timișoara, de multe ori în istorie. Voi rămâne unul de-al vostru și voi trage în fiecare zi nu pentru unii, ci pentru toți”, a scris pe Facebook Dominic Friz.

Dominic Fritz a fost validat în funcția de Primar al Timișoarei la mai bine de o lună distanță de la victoria în alegeri. Tribunalul Timiș a respins miercuri contestațiile formulate de avocatul Adrian Popescu, fost candidat din partea ALDE la funcția de primar al orașului de pe Bega, și de alte două persoane.

Sursa foto: Facebook / Dominic Fritz

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW