Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan și-a publicat programul din primele două zile de mandat / Primarul Capitalei: Am promis transparență în activitatea Primăriei

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 28 octombrie 2020

Nicușor Dan își va prelua joi mandatul de primar general al Capitalei, după ce instanța l-a validat definitiv la începutul săptămânii și a publicat programul pe care îl va avea în primele două zile de mandat.

Joi, după depunerea jurământului, primarul Capitalei va avea patru întâlniri: două dintre ele au ca scop informarea privind urgențele juridice ale Primăriei, una pe tema situației financiare de la PMB și încă una pe tema crizei sanitare.

La întâlnirea pe tema crizei sanitare ar urma să participe un reprezentant al Ministerului Sănătății, un reprezentant al DSU, viceprimarii Capitalei, prefectul Municipiului București, reprezentanții spitalelor din Capitală și reprezentanții Poliției.

Vineri, Nicușor Dan va avea, printre altele, o întâlnire pe tema crizei termoficării, la care vor fi prezenți directorii generali ai Elcen și Termoenergetica și o întâlnire pe tema companiilor municipale.

Am promis transparență în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi. Iată programul meu de lucru pentru joi și vineri, după depunerea jurământului și preluarea oficială a funcției.

Nu doar transparența este importantă, ci și dialogul. Voi fi un primar deschis la propunerile voastre și voi ține cont de sugestiile care pot îmbunătăți relația dintre Primărie și cetățean”, a scris Nicușor Dan, pe Facebook.

Am promis transparență în activitatea Primăriei Capitalei, iar acest lucru trebuie să se întâmple încă din prima zi….

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 28 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW