Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul care l-ar fi ucis pe pădurarul din Maramureș, trimis în judecată de Parchetul General

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Procurorii de la Parchetul General au finalizat ancheta în cazul uciderii în județul Maramureș a pădurarului Liviu Pop și l-au trimis în judecată pe principalul suspect.

Anchetatorii îl acuză pe suspectul din acest dosar de infracțiunilor de ultraj în modalitatea omorului săvârșit asupra unui funcționar aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, tâlhărie calificată și uz de armă fără drept.

„Procurorii Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au dispus trimiterea în judecată a unui inculpat, în stare de arest preventiv, pentru comiterea în concurs real a infracțiunilor de ultraj în modalitatea omorului săvârșit asupra unui funcționar aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, tâlhărie calificată și uz de armă fără drept, prevăzute de art.257 alin.1 C.pen. rap. la art. 188 alin.1 C.pen., art. 234 alin. 1 lit. a și d rap. la art. 233 C.pen. și art.343 alin.1 C.pen cu aplicarea art. 38 alin. 1 din Codul penal”, se arată în comunicatul parchetului.

Pădurarul ucis de un hoț de lemne

Pădurarul Liviu Pop a fost ucis în data de 16.10.2019, în jurul orei 19.45, în condiții de noapte, cu arma din dotare de către un bărbat surprins la furat de lemne în Pădurea Rogozului. Potrivit anchetatorilor, inculpatul din dosar ar fi comis crima pentru a-și asigura scăparea, dar și pentru păstrarea păstrarea lemnului furat.

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost înaintate Tribunalului Maramureș spre competentă soluționare.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW