Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Florin Roman, răspuns pentru Cătălin Drulă: Guvernarea nu e joaca de copii stimate coleg!

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 21 octombrie 2020

Florin Roman i-a dat un răspuns lui Cătălin Drulă, după ce liderul deputaților USR susține că partidul pe care îl reprezintă nu va colabora cu liberalii dacă Roman nu este scos din prim-plan. Liderul deputaților PNL menține acuzațiile potrivit cărora ar fi un blat între USR și PSD.

Florin Roman continuă cu acuzațiile potrivit cărora USR și PSD ar avea un blat și le cere parlamentarilor Uniunii să îl retragă pe George Dircă din funcția de președinte al Secției de evidență oficială a legislației și documentare din cadrul Consiliului Legislativ.

„Mulţi se miră că Drulă de la USR nu vrea la guvernare cu PNL! Păi s-a văzut la blatul USR-PSD pentru Iordache, că unii din USR ar vrea cu PSD! Un prim pas de bun simţ era retragerea senatorului George Dircă din condiţia de subaltern al lui Iordache! Apoi, o recunoaştere oficială a unei greşeli politice cu siguranţa ar fi însemnat mult în ochii electoratului USR”, a scris Florin Roman, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: Cătălin Drulă, condiții pentru o colaborare a USR cu PNL: Trebuie să lucrăm cu un premier care trece testul onestității și loialității / Ludovic Orban a picat acest test

Liderul deputaților PNL mai susține că Drulă ar fi la a treia greșeală majoră.

Acum vine dl Drula cu a treia greșeala majora. Guvernarea nu e joaca de copii stimate coleg! Guvernarea înseamnă și asumare, nu doar aruncarea de acuze împotriva PNL pentru prostiile pe care le-ați făcut!”, a adăugat Florin Roman.

Mulți se mira ca Drula de la USR nu vrea la guvernare cu PNL! Pai s-a vazut la blatul USR-PSD pentru Iordache, ca unii…

Publicată de Florin Roman pe Miercuri, 21 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/florin-roman-raspuns-pentru-catalin-drula-guvernarea-nu-e-joaca-de-copii-stimate-coleg/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW