Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Liderul social-democraților: Consider că Marian Oprişan nu ar trebui să candideze / Fostul președinte CJ Vrancea: Marcel Ciolacu nu e stăpânul PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 21 octombrie 2020

Marcel Ciolacu anunță că listele de candidați pentru alegerile parlamentare din Vrancea au fost invalidate. Liderul PSD susține că Marian Oprișan nu ar trebui să candideze pentru o funcție în Parlament. Fostul șef al Consiliului Județean Vrancea încă speră să ajungă în Senat.

Marian Oprișan nu este lăsat să candideze pentru un loc în Parlament de pe listele PSD, după cum a spus și Marcel Ciolacu în mai multe rânduri.

Liderii social-democrați din Vrancea l-au propus, totuși, pe Marian Oprișan pe listele pentru Senat.

Liderul Partidului Social Democrat a anunțat, miercuri, că listele de la Vrancea au fost invalidate și a mai adăugat că fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea nu ar trebui să candideze la aceste alegeri parlamentare.

Listele de la Vrancea au fost invalidate. Acest lucru înseamnă că se declanşează din nou procedura şi din nou vom lua decizia finală în această seară. Consider că Marian Oprişan nu ar trebui să candideze pentru o funcţie în Parlament, nu este oportun. Este oportun să rămână vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea”, a spus Marcel Ciolacu, într-o conferință de presă la sediul central al PSD.

Marian Oprișan, în schimb, susține că Marcel Ciolacu nu ar fi stăpânul social-democraților, iar o decizie privind candidatura sa ar fi luată de Consiliul Județean al PSD Vrancea.

Marcel Ciolacu nu e stăpânul PSD, deci nu putea facea acest lucru, l-a făcut CPN, la propunerea lui Marcel Ciolacu. Paul Stănescu trebuie să trimită decizia de invalidare a listei, iar Consiliul Judeţean al organizaţiei PSD Vrancea să ia o decizie. Consiliul urmează să ia în discuţie decizia de invalidare, doar Consiliu are posibilitatea, conform statutului, să facă noi propuneri sau să le menţină pe cele anterioare. Eu sper să o respecte (decizia PSD Vrancea – n.r.)”, a declarat Marian Oprişan, miercuri, la Digi 24.

Fostul președinte al CJ Vrancea a spus că nici nu a vrut să candideze pentru un loc în Senat, dar că ar fi fost împins de la spate de colegii săi din organizația județeană. Acesta nu înțelege de ce Ciolacu a propus invalidarea listelor, deoarece nu ar avea probleme de cinste sau de integritate.

Eu nici nu am vrut să mai candidez pentru Senat, dar colegii mei primari şi cei din consiliul judeţean, cu unanimitate, m-au propus şi au votat ca eu şi alţi colegi să candidăm pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Dacă colegii mei au dorit cu ardoare asta şi cu unanimitate de voturi, nu puteam să refuz. Că astăzi dl Ciolacu a propus CPN invalidarea listelor la judeţul Vrancea, nu ştiu din ce motive. Motivul îmi scapă. Eu Marian Oprişan nu am probleme de cinste, de integritate în PSD şi în România”, a mai explicat Marian Oprişan.

Sursă foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/liderul-social-democratilor-consider-ca-marian-oprisan-nu-ar-trebui-sa-candideze-fostul-presedinte-cj-vrancea-marcel-ciolacu-nu-e-stapanul-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/liderul-social-democratilor-consider-ca-marian-oprisan-nu-ar-trebui-sa-candideze-fostul-presedinte-cj-vrancea-marcel-ciolacu-nu-e-stapanul-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here on that Topic: mainnews.ro/liderul-social-democratilor-consider-ca-marian-oprisan-nu-ar-trebui-sa-candideze-fostul-presedinte-cj-vrancea-marcel-ciolacu-nu-e-stapanul-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/liderul-social-democratilor-consider-ca-marian-oprisan-nu-ar-trebui-sa-candideze-fostul-presedinte-cj-vrancea-marcel-ciolacu-nu-e-stapanul-psd/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW