Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu nu-l vrea pe Mitică Dragomir în Consiliul General / Petre Roman, Cornel Dinu și Daniel Pancu s-au retras

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 octombrie 2020

Ales în consilier general pe lista PSD în București, Mitică Dragomir nu este dorit în această funcție chiar de președintele formațiunii, Marcel Ciolacu, care a cerut în regim de urgență analizarea situației fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

„Am avut o discuţie separată cu preşedintele organizaţiei Sectorului 3, deoarece am luat act de declaraţiile publice ale domnului Mitică Dragomir. Am cerut organizaţiei Sectorului 3 să analizeze de urgenţă situaţia, astfel încât până la validare să am o decizie a organizaţiei dacă domnul Mitică Dragomir va fi sau nu validat consilier general al Capitalei. Eu mi-am expus punctul de vedere faţă de colegii mei, lucru normal, acum urmează decizia colegilor mei de la Sectorul 3. Nu aş dori să intru în detalii, nici cu trecutul domnului Dragomir, nici cu prezentul. Eu consider că este inoportună prezenţa domnului Mitică Dragomir pe lista de consilieri generali”, a declarat Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a mai transmis că Petre Roman, Cornel Dinu și Daniel Pancu, la rândul lor aleși în Consiliul General pe lista social-democraților, au renunțat la mandat.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW