Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna: Regret foarte mult decizia neașteptată a colegului Cornel Zainea de a părăsi USR

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 8 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Dan Barna a reacționat, după ce Cornel Zainea a demisionat din USR și din Parlament. Liderul Uniunii Salvați România susține că regretă decizia celui care a candidat la Primăria Chiajna și îi promite că îl așteaptă înapoi în partid.

Deputatul Cornel Zainea și-a anunțat joi demisia din USR și din Parlamentul României, în urma unor neînțelegeri apărute în cadrul formațiunii legate de desemnarea candidaților pentru alegerile parlamentare.

CITEȘTE ȘI: Deputatul Cornel Zainea și-a anunțat demisia din USR și din Parlament

Liderul USR susține că a încercat să-l convingă să se răzgândească și așteaptă revenirea acestuia în partid.

Regret foarte mult decizia neașteptată a colegului Cornel Zainea de a părăsi USR. Cornel a muncit mult în actuala legislatură și în ultima campanie electorală când mai avea nevoie de doar câteva voturi pentru a fi primarul Chiajnei.

Am fost alături de el în campanie așa cum i-am fost alături pe tot drumul pe care l-am parcurs împreună în USR. Chiajna merita un primar precum Cornel Zainea. E unul dintre cei mai activi parlamentari pe care i-am avut, de numele său legându-se inițiative importante ale USR pe zona de mediu și de IT. Am încercat să îl conving și sper să ia în considerare cât mai curând să revină.

Îi urez succes în continuare și îl aștept oricând înapoi în casa la construcția căreia a contribuit atât de mult. Ușa USR îi rămâne deschisă”, a precizat Dan Barna, pe Facebook.

Regret foarte mult decizia neașteptată a colegului Cornel Zainea de a părăsi USR. Cornel a muncit mult în actuala…

Publicată de Dan Barna pe Joi, 8 octombrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW