Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Biroul Municipal al PNL l-a numit pe Stelian Bujduveanu viceprimar al Capitalei

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 5 octombrie 2020 Etichete: , ,

Biroul Municipal al PNL a decis ca Stelian Bujduveanu să fie numit viceprimar general, alături de Vlad Voiculescu.

Biroul Municipal al PNL a decis să îl numească pe Stelian Bujduveanu drept viceprimar general, anunță unul dintre contracandidații săi, Cătălin Deaconescu.

Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general.Astăzi Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcție. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu și îi urez succes în mandatul următor. Sunt convins că va face o echipă bună cu Nicușor Dan și Vlad Voiculescu.

În ceea ce mă privește voi rămâne liberal și mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea.

Mulțumesc celor care m-au încurajat și susținut în acest demers, din interiorul PNL dar și celor din societatea civilă. Continuam împreună!”, a anunțat Cătălin Deaconescu.

Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general….

Publicată de Catalin Deaconescu pe Luni, 5 octombrie 2020

CITEȘTE ȘI: PNL a ratificat protocolul de colaborare la nivel local cu PMP

Luni, Biroul Executiv al Partidului Național Liberal a ratificat și protocolul de colaborare în cadrul consiliilor locale și județene cu Partidul Mișcarea Populară.

„În cadrul Biroului Executiv am votat şi ratificat protocolul de colaborare în plan local între PNL şi PMP. După cum ştiţi, PMP se află la guvernare alături de PNL, facem parte din aceeaşi familie politică, Partidul Popular European, şi am luat decizia ca în consiliile locale, consiliile judeţene să avem un protocol de colaborare, în primul rând pentru a pune în aplicare programele de dezvoltare locală, promisiunile pe care le-am avut ambele partide în campanie şi pentru a colabora foarte bine aşa cum o facem la nivel naţional”, a declarat Sighiartău după şedinţa conducerii PNL.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW