Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Premierul Orban și-a suspendat participarea la evenimente, după intrarea în contactat cu jurnalistul Silviu Mănăstire, confirmat cu COVID-19

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 5 octombrie 2020 Etichete: , , ,

Ludovic Orban și suspendat participarea la toate evenimentele programate luni și a solicitat testarea pentru COVID-19. Premierul a participat marți, 29 septembrie, în platoul B1 TV, la emisiunea realizată de Silviu Mănăstire, confirmat între timp cu COVID-19.

Executivul informează într-un comunicat că Ludovic Orban nu prezintă simptome specifice COVID-19.

„Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie a.c., a fost suspendată urmare a faptului că una din persoanele alături de care s-a aflat în aceeași platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus.

Premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineață efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane”, se arată în comunicatul transmis de Guvern.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW