Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Florin Roman: Vom ataca la CCR cele două proiecte şi vom face tot ceea ce ţine de noi pentru ca România să scape de PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 22 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Florin Roman, liderul deputaților PNL, acuză PSD că își dorește să arunce România în aer și anunță că Guvernul va ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat și a bugetului de asigurări sociale.

Marți este dezbătută rectificarea bugetară în plenul reunit al Parlamentului. PSD își dorește să treacă legea care prevede majorarea pensiilor cu 40%, deși liberalii susțin că o vor ataca la CCR.

Florin Roman acuză PSD că vrea să arunce România în aer, deoarece social-democrații nu ar ține cont că această mărire cu 40% a pensiilor ar crea o gaură în buget, pentru a obține câteva voturi în plus.

Cred că prin decizia pe care a avut-o PSD azi de a se opune retrimiterii la comisii, în condiţiile în care colegul Andronache a prezentat viciile de fond semnalate, sunt consternat de faptul că înainte cu câteva zile de alegerile locale aţi luat decizia care aruncă în aer României. Numele tău PSD e iresponsabilitate. Doriţi să transformaţi România în Grecia, iar apoi să spuneţi că de vină sunt liberalii. E un demers politic care nu ţine cont de faptul că România e în pandemie, de faptul că am avut cheltuieli enorme pe pandemia sanitară, având în vedere că dumneavoastră aţi lăsat depozitele cu zero stocuri şi medicamente şi faptul că aruncaţi România pe marginea prăpastiei doar pentru a obţine câteva voturi în plus”, a declarat Florin Roman, marți, în Parlament.

Liderul deputaților liberali anunță că PNL va ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat și a bugetului de asigurări sociale, fiind optimist că, duminică, la alegerile locale, cetățenii vor vota cu PNL pentru a scăpa de PSD.

Aţi demonstrat că nu vă pasă de România, de oameni, de viitorul acestei ţări, şi sunt convins că românii vor plăti nota la alegerile locale şi la alegerile parlamentare.  Vom ataca la CCR cele două proiecte de rectificare a bugetului de stat şi a bugetului de asigurări sociale şi vom face tot ceea ce ţine de noi pentru ca România să scape de PSD şi duminică românii vor vota PNL pentru a scăpa de PSD”, susține liderul deputaților liberali, Florin Roman.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/florin-roman-vom-ataca-la-ccr-cele-doua-proiecte-si-vom-face-tot-ceea-ce-tine-de-noi-pentru-ca-romania-sa-scape-de-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/florin-roman-vom-ataca-la-ccr-cele-doua-proiecte-si-vom-face-tot-ceea-ce-tine-de-noi-pentru-ca-romania-sa-scape-de-psd/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/florin-roman-vom-ataca-la-ccr-cele-doua-proiecte-si-vom-face-tot-ceea-ce-tine-de-noi-pentru-ca-romania-sa-scape-de-psd/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW