Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Klaus Iohannis: Practicile toxice de a se încerca acoperirea administraților locale dezastruoase cu subiecte inventate trebuie să rămână de domeniul trecutului

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 16 septembrie 2020 Etichete: ,

Președintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, într-o conferință de presă desfășurată la Palatul Cotroceni, că ar trebui să înceteze „acoperirea administraților locale dezastruoase cu subiecte inventate”, poziționându-se astfel indirect de partea lui Nicușor Dan, după atacurile din ultimele zile.

Cele mai importante declarații făcute de Klaus Iohannis

  • Am înregistrat astăzi din păcate o nouă cifră record de infectări cu Sars-CoV-2. Pandemia este departe de a se fi terminat.
  • Este fundamental să menținem în perioada următoare o atitudine prudentă și responsabilă.
  • Fac un apel la directorii unităților de învățământ să se adrese autorităților locale și inspectoratelor școlare județene cerându-le toate resursele de care au nevoie.
  • În sprijinul școlilor am promulgat astăzi legea prin care se deblochează concursurile pentru posturile didactice vacante sau temporar vacante.
  • Le solicit tuturor primarilor, consiliilor județene și inspectoratelor școlare să rezolve cu prioritate problemele existente din fiecare unitate de învățământ.
  • Am cerut Guvernului României ca la finalul primelor două săptămâni de școală să elaboreze o evaluate completă a situației la nivel național.
  • Pe 27 septembrie mergem la urne să-i alegem pe cei care vor conduce în următorii patru ani comunitățile locale. Votul nostru decide cum se vor schimba localitățile în care trăim. Dragi români, mergeți la vot și puneți ștampila pe candidații care pot aduce o schimbare în bine. Nu îi lăsați pe alții să decidă în locul vostru.
  • Le transmit un mesaj tuturor candidaților: chiar dacă această campanie electorală este diferită, folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă prezenta proiectele românilor. Oamenii așteaptă soluții și propuneri concrete, nu atacuri sterile. Practicile învechite, toxice, de a se încerca acoperirea administraților locale dezastruoase cu subiecte inventate, cu teme parazitare, trebuie să rămână de domeniul trecutului.

Sursa foto: presidency.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-dragi-romani-mergeti-la-vot-si-puneti-stampila-pe-candidatii-care-pot-aduce-o-schimbare-in-bine/ […]

  • … [Trackback]

    […] Information to that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-dragi-romani-mergeti-la-vot-si-puneti-stampila-pe-candidatii-care-pot-aduce-o-schimbare-in-bine/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/klaus-iohannis-dragi-romani-mergeti-la-vot-si-puneti-stampila-pe-candidatii-care-pot-aduce-o-schimbare-in-bine/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW