Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Traian Băsescu, despre Ludovic Orban: Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 12 septembrie 2020 Etichete: ,

Traian Băsescu susține că nu îl crede pe Ludovic Orban când spune că își dorește o alianță între PMP și PNL după alegerile parlamentare. Fostul președinte îl cataloghează pe actualul premier drept un „gogoșar incompetent”.

Traian Băsescu a declarat că, după ce PNL a decis pe ultima sută de metri că nu va mai include PMP în alianța pentru alegerile locale din București, nu îl mai crede pe Ludovic Orban când acesta susține că, după alegerile parlamentare, va face alianță cu Partidul Mișcarea Populară.

Cât pot să mai cred în acest rebut politic care se numeşte Ludovic Orban, când ne-a pus într-o situaţie incredibilă – cu o săptămână înainte de expirarea dreptului de a depune liste, domnul Orban ne-a anunţat că ei merg singuri cu USR şi ne-au pus într-o situaţie extrem de dificilă? Cum să cred eu că Orban va mai vrea o alianţă. Ba cred că Orban va fi ultimul în care PMP să creadă. Deci nu îl crede nimeni pe acest gogoşar incompetent care a ajuns şi prim-ministru al României”, a afirmat, sâmbătă, Traian Băsescu.

Președintele PNL a declarat, la reuniunea președinției grupului PPE, că și-ar dori ca după alegerile parlamentare să formeze o alianță cu PMP și UDMR, formațiuni membre ale PPE.

Ca şi parteneri pentru guvernare, în primul rând ne dorim să fim parteneri cu celelalte formaţiuni politice din România care sunt membre ale Partidului Popular European, respectiv PMP şi UDMR. Dacă nu va fi suficientă majoritatea dintre cele trei formaţiuni, în niciun caz nu vom face guvern cu foştii comunişti, actualii socialişti, şi vom încerca să identificăm alţi posibili parteneri”, a afirmat, joi, Ludovic Orban.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 41494 additional Information to that Topic: mainnews.ro/traian-basescu-despre-ludovic-orban-deci-nu-il-crede-nimeni-pe-acest-gogosar-incompetent-care-a-ajuns-si-prim-ministru-al-romaniei/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW