Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Nicușor Dan: Nu am spus niciodată că voi elimina subvenţia la transportul public

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 septembrie 2020 Etichete: ,

Nicușor Dan dezminte acuzațiile Gabrielei Firea, referitor la faptul că acesta își dorește eliminarea subvenției de transport public. Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la alegerile locale își dorește o dezbatere electorală cu actualul Primar General al Capitalei.

Nicușor Dan susține că Gabriela Firea minte când spune că acesta își dorește eliminarea subvenției la transportul public și o acuză pe contracandidata lui că a falimentat RADET.

Contracandidata mea Gabriela Firea a făcut nişte afirmaţii mincinoase. Nu am spus niciodată că voi elimina subvenţia la transportul public. Dimpotrivă nu a plătit o jumătate de miliarde lei în 2019 şi îi lipseşte jumătate de miliard de lei în 2020. Nu o să elimin subvenţia. A spus că nu voi plăti subvenţia la termoficare, exact primarul care nu a plătit-o în 2019 şi în 2020, după ce a falimentat RADET. Apartamentele nu sunt acreditate metrolog. A introdus RADET în insolvenţă în 2017, i-am spus că o să urmeze falimentul RADET, peste trei ani şi iată că RADET a intrat în faliment peste trei ani. A făcut tot exerciţiul aceste de 4 ani în care a refuzat să plătească RADET, nu a luat nici cele 280 milioane lei care să fie investiţi în infrastructura de termoficare”, a declarat Nicușor Dan la Antena 3.

Candidatul susținut de PNL și USR-PLUS la alegerile locale din București o provoacă pe Gabriela Firea la o dezbatere publică.

Nu e corect să minţi în campania electorală. De altfel, abia aştept să avem o dezbatere faţă în faţă de care văd că doamna Firea a tot fugit până acum. Nu, problema falsă cu care primăria în administraţia PSD şi-a pus-o a fost să unească RADET cu ELCEN în condiţiile în care nu erau stinse datoriile”, a precizat Nicușor Dan.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW