Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ciolos: Candidații la președinție și PMB, aleși prin votul tuturor membrilor. Procesul va dura două săptămâni

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 13 iulie 2019 Etichete: , , ,

Președintele PLUS, Dacian Cioloș, a anunțat sâmbătă, prin intermediul unei conferințe de presă, că partidul pe care îl conduce își va desemna candidatul la alegerile prezidențiale și pe cel pentru Primăria Generală prin votul tuturor membrilor formațiunii.

„Am demarat procedura de selecție a candidaților la președinția României și la Primăria Capitalei. Facem acest lucru prin democrație directă, prin votul tuturor membrilor. Procesul va dura două săptămâni. Ulterior vom decide care va fi candidatul alianței USR PLUS la funcția de președinte și care la funcția de prim-ministru. Vom merge în tandem”, susține Dacian Cioloș.

Cioloș a mai spus că negocierile pentru constituirea unei alianțe politice cu USR se vor încheia în cel mai scurt timp și a anunțat că nu există niciun blocaj în negocieri.

„Sunt convins că vom încheia negocierile pentru constituirea unei alianțe politice cu USR în cel mai scurt timp. Vreau să vă spun că în momentul de față nu negociem posturi, așa cum lasă unii să se înțeleagă. Nu există niciun blocaj în negocieri și căutăm soluțiile cele mai bune pentru ca alianța să prezinte cei mai buni candidați. (…) Atât PLUS, cât și USR sunt membre ale unei familii politice europene numită „Reînnoim Europa” și așa cum obiectivul este să reînnoim Europa, așa vrem să reînnoim și România și sunt convins că vom face acest lucru”, a spus Dacian Cioloș.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW