Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liviu Dragnea, în instanță după ce i-a fost ridicat dreptul la muncă: La conversație a luat parte și Irina Tănase, îmbrăcată în pijamale / Sunt inginer auto și asta e meseria mea

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 8 septembrie 2020 Etichete:

Liviu Dragnea a fost audiat, marți, în procese deschise împotriva unei sancțiuni pe care a primit-o la Penitenciarul Rahova. Fostul președinte al PSD s-a apărat în instanță susținând că nu a oferit un interviu, ci a fost implicat într-o conversație privată, aducând ca argument că la aceasta a luat parte și partenera sa de viață, Irina Tănase, îmbrăcată într-o ținută lejeră.

„Am citit articolul din legea pe care s-a fundamentat instituirea sancțiunii disciplinare și anume că aș fi comunicat cu exteriorul în alte condiții decât cele legale, însa, referitor la acest aspect declar că am avut o conversație online cu altă persoană prin mijloacele tehnice puse la dispoziție de către penitenciar că oricărei alte persoane și nu am folosit în alte scopuri bunurile instituției. Scopul pentru care am folosit acest sistem online a fost exact conversație online cu o persoana trecută pe lista de pers aprobată. Nu pot să înțeleg cum sa fiu sancționat pentru că am o conversație online și ajungem în aceasta situație absurdă. Aș vrea să mai spun că în această conversație am fost trei persoane. Doamna Alexandrescu (n.r. – Anca Alexandrescu), eu și partenera mea de viață, Irina Tănase. Și ea trecută pe lista de persoane aprobate. Pentru informarea dumneavoastră, partenera mea de viață era acasă îmbrăcată în pijamale și Anca Alexandrescu era în bucătărie, îmbrăcată lejer. În nicio țară, în niciun trust de presă nu se fac interviuri în maniera asta. Bănuiesc ca oricine se mai uita la televiziunile de știri și vede că interviurile se realizează în alte condiții, cu o anumita tematică”, a susținut Liviu Dragnea.

Dragnea: Sunt inginer auto și asta e meseria mea

Totodată, Liviu Dragnea se consideră nedreptățit de decizia penitenciarului, precizând că a primit evidențieri și recompense atâta vreme cât a lucrat la garaj.

„Dreptul la muncă nu poate fi decât suspendat temporar. Nu spune că poate fi ridicat. Suspendarea temporară e trecută ca sancțiunea. Sunt în situația în care am două sancțiuni pentru aceeași presupusă faptă.

Sunt inginer auto și asta e meseria mea. Am primit foarte multe evidențieri și recompense datorită modului în care am muncit la garaj”, a adăugat Liviu Dragnea.

Context

Fostul președinte al Camerei Deputaților a fost sancționat pentru modul în care a acordat un interviu, potrivit unor surse.

Pe de-o parte, Dragnea cere ridicarea sancțiunii și, pe de altă parte, într-un proces distinct, să-i fie acordată permisiunea de a munci. Această activitate îi reduce perioada pe care trebuie să o petreacă în spatele gratiilor.

Verdictul în acest caz va fi pronunțat pe 15 septembrie.

Pe 27 mai 2019, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 14777 additional Information to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-in-instanta-dupa-ce-i-a-fost-ridicat-dreptul-la-munca-la-conversatie-a-luat-parte-si-irina-tanase-imbracata-in-pijamale-sunt-inginer-auto-si-asta-e-meseria-me…

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-in-instanta-dupa-ce-i-a-fost-ridicat-dreptul-la-munca-la-conversatie-a-luat-parte-si-irina-tanase-imbracata-in-pijamale-sunt-inginer-auto-si-asta-e-meseria-mea/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/liviu-dragnea-in-instanta-dupa-ce-i-a-fost-ridicat-dreptul-la-munca-la-conversatie-a-luat-parte-si-irina-tanase-imbracata-in-pijamale-sunt-inginer-auto-si-asta-e-meseria-mea/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW