Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


USR PLUS: PSD a făcut o plângere penală împotriva Alianței USR PLUS pentru că informăm oamenii despre viza de flotant

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 29 august 2020 Etichete: ,

USR PLUS a anunțat că PSD a depus plângere penală pentru că alianța informează oamenii despre viza de flotant. Cel care a depus plângerea penală ar fi Dan Tudorache, primarul Sectorului 1.

Dan Tudorache ar fi depus o plângere penală împotriva lui Clotilde Armand pentru îndemnul Alianței USR PLUS către cetățenii care locuiesc în Sectorul 1 de a-și face vize de flotant pentru a putea vota la alegerile locale.

Alianța precizează că nu este nimic ilegal în îndemnurile pe care aceștia le fac, deoarece, la alegerile locale nu se poate vota pe listele suplimentare.

PSD a făcut o plângere penală împotriva Alianței USR PLUS pentru că informăm oamenii despre viza de flotant!

Primarii PSD sunt disperați și fac plângeri penale împotriva USR PLUS pentru că vor să oprească cu orice preț campaniile de informare ale cetățenilor cu privire la viza de flotant ce le permite să voteze la alegerile locale și să se implice în viața comunității în care, practic, trăiesc.

Nu este nimic ilegal în îndemnul USR PLUS către cetățenii care trăiesc în Sectorul 1 de a-și face vize de flotant la adresa de reședință înainte de alegerile locale. Oamenii trebuie să știe că la aceste alegeri nu se poate vota pe liste suplimentare așa cum a fost la alte tipuri de alegeri.

În Sectorul 1, actualul primar PSD Daniel Tudorache știe că va pierde primăria în fața candidatei USR PLUS și PNL Clotilde Armand și de aceea o hărțuiește cu plângeri penale pe motive stupide”, se arată în postarea publicată pe Facebook pe pagina USR PLUS.

Alianța USR PLUS precizează că legătura dintre domiciliul din buletin și cel real este o obligație legală și îndeamnă în continuare cetățenii să își facă viză de flotant, dacă este cazul.

„În continuare Alianța USR PLUS îi îndeamnă pe oameni să își facă viza de flotant la adresa de reședință și să vină la vot pe 27 septembrie pentru a scăpa de mafia PSD din administrația locală. Mai multe detalii pot afla pe site-ul https://www.vizadeflotant.ro/.

Obținerea vizei de flotant înseamnă de fapt legalizarea situației locative în cazul în care o persoană locuiește temporar sau periodic la o altă adresă decât cea de domiciliu. Corespondența dintre domiciliul din buletin și cel real este chiar o obligație legală, a cărei nerespectare constituie contravenție”, a mai precizat Alianța USR PLUS.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW