Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


OMS, despre Europa: Putem gestiona virusul şi menţine active economia şi sistemul educativ

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 22 august 2020 Etichete: , ,

OMS susține că pandemia de coronavirus poate fi gestionată în Europa fără a mai închide viața socială, datorită cunoștințelor acumulate în ultimele luni și pregătirii autorităților, potrivit AFP.

Directorul Organizației Mondiale a Sănătății din Europa, Hans Kluge, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă online din Copenhaga, că acum suntem într-o poziție mai bună de a stăpâni și elimina focarele de coronavirus.

Între măsurile de bază la scară naţională şi măsurile suplimentare ţintite, suntem într-o poziţie mult mai bună pentru a eradica focarele virale localizate. Putem gestiona virusul şi menţine active economia şi sistemul educativ„, a spus acesta.

OMS recomandă adoptarea măsurilor locale în momentul în care apar focare, pe lângă respectarea normelor de protecție și a distanțării sociale.

Hans Kluge a mai precizat că este important ca școlile să fie redeschise și și-a exprimat îngrijorarea cu privire la consecințele închiderii claselor, mai ales în cazul copiilor cu nevoi speciale.

Sursă foto: ansi.it

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW