Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Consorțiul lui Dorinel Umbrărescu va construi lotul 4 din Autostrada A0 Centura București nord

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 18 august 2020 Etichete: , ,

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii (CNAIR) a semnat contractul pentru proiectarea și execuția lotului 4 (4,47 km) din Autostrada A0 Centura București nord cu consorțiul de firme controlat de Dorinel Umbrărescu, a anunțat marți ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

Asocierea SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade, desemnată câștigătoare pentru lotul 4, a oferit preţul de 312,6 milioane Lei fără TVA și a obținut un punctaj total de 100 puncte, din care 50 de puncte pentru componenta financiară și 50 de puncte pentru componenta tehnică.

Durata contractului este de 30 de luni, din care, 12 luni perioada de proiectare și 18 luni perioada de execuție a lucrărilor. Perioada de garanție a lucrărilor este de 120 de luni.

Sectorul de Nord al Autostrăzii A0, în lungime de aproape 50 km, este împărțit în patru loturi. Pe loturile 1 și 3 a fost desemnată câștigătoare Nurol Insaat, însă nu a putut fi semnat contractul din cauza unor contestații. Pentru lotul 2, CNAIR a primit 11 oferte iar în perioada următoare urmează să fie anunțat un câștigător.

Pe sectorul de Sud al Autostrăzii A0, în lungime de 52 de km, au fost desemnate câștigătoare pe toate cele trei loturi. Doar pe lotul 2 al viitoarei șosea de mare vitează din jurul Capitalei au fost demarate lucrările.

Sursa foto: zcj.ro

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More Info here to that Topic: mainnews.ro/consortiul-lui-dorinel-umbrarescu-va-construi-lotul-4-din-autostrada-a0-centura-bucuresti-nord/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW