Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Simona Spătaru și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 4 / Violeta Alexandru: Clanurile interlope conectate la Băluţă au de ce să se teamă

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 9 august 2020 Etichete: , , , ,

Avocata Simona Spătaru și-a lansat duminică candidatura la funcția de primar al Sectorului 4, fiind susținută în demersul său de alianța formată din PNL și USR PLUS. La eveniment au luat parte Nicușor Dan, candidatul independent susținut de PNL și USR PLUS la Primăria Capitalei, președintele PLUS București, Vlad Voiculescu, președintele PNL București, Violeta Alexandru, președintele PNL Sector 4, Pavel Popescu, și președintele USR Sector 4, Paul Ene. 

„Sunt locuitor în Sectorul 4. Am doi copii la o școală publică și sunt de profesie avocat. Din punct de vedere profesional am acumulat suficientă experiență pentru care mă validează pentru acestă funcție. Am lucrat cu administrații publice, iar acest lucru mi-a permis să văd ce se întâmplă în primării. În Primăria Sectorului 4 este o administrație ineficientă care cheltuie resursele minime pe cheltuie pe care le avem. Cheltuie pe publicitate, cheltuie pe borduri și nu investește în viitorul oamenilor. Mulțumesc Alianței USR PLUS pentru nominalizare, colegilor de la PNL pentru sprijin și lui Nicușor Dan cu care voi face echipă,” a declarat Simona Spătaru.

Un mesaj tranșant a venit din partea șefei PNL București Violeta Alexandru, care l-a acuzat pe actualul edil, Daniel Băluță de legături cu clanurile interlope.

„Simona Spătaru este omul care poate face din acest sector unul în care să nu îți fie teamă să mergi pe stradă. Clanurile interlope au de ce să se teamă de venirea Simonei Spătaru în primărie. Știe legea, folosește legea pentru a scoate clanurile interlope în Sectorul 4. (…) Chiar dacă a făcut câteva investiții, din acestea au beneficiat grupurile lui. A venit timpul ca legea să dicteze în Primăria Sectorului 4,” a declarat Violeta Alexandru.

Alegerile locale vor avea loc în acest an pe data de 27 septembrie și se vor desfășura într-un singur tur de scrutin.

Sursa foto: Facebook / Simona Spătaru

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW