Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Deputații PSD care au făcut scandal într-un fast-food cer judecătorilor anularea amenzilor

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 4 august 2020 Etichete: , ,

Deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Stativa, cei care au făcut scandal luna trecută într-un fast-food din centrul București, s-au adresat instanței pentru a le fi anulate amenzile aplicate de poliție în urma incidentului.

Adrian Solomon și Irinel Stativa au fost amendați inițial cu 1600 lei, respectiv 1.000. Ulterior, după ce oamenii legii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere, parlamentarii au mai fost sancționați cu câte 2.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor care se aplică în starea de alertă.

Scandalul ar fi pornit de la faptul că unuia dintre parlamentari i s-a atras atenția că nu purta mască în interiorul unui fast-food din centrul Capitalei. Polițiștii au intervenit, moment în care cei doi deputați de la PSD ar fi început să înjure și să afișeze o atitudine sfidătoare. Irinel Stativa neagă aceste lucruri și spune că a încercat că aplaneze conflictul.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More on on that Topic: mainnews.ro/deputatii-psd-care-au-facut-scandal-intr-un-fast-food-cer-judecatorilor-anularea-amenzilor/ […]

  • Building began in 1956 in Missouri on what’s now named I-70, but the system as an entire wasn’t completed till 1992, when crews completed a devilishly difficult stretch in Glenwood Canyon, Colorado, where you will discover forty bridges and viaducts on a single 12-mile (19-kilometer) stretch.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW