Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Soția fugarului Daniel Dragomir, care ar fi plecat din România cu fostul ofițer SRI, e în țară. Ea fost la Serviciul de Probațiune

By Robert Madaianu , in Justitie Stirile zilei , at 4 august 2020 Etichete: , , ,

Condamnată cu suspendare, Zoica Dragomir, soția fostului ofițer SRI Daniel Dragomir, a fost la Serviciul de Probațiune, potrivit avocatului său. După sentință au existat informații potrivit cărora atât ea, cât și soțul său, ar fi plecat din România cu o zi înainte de verdict, pe la granița de vest. De altfel, sursele Main News spun că, atunci când l-au căutat pe Daniel Dragomir, pentru a-l duce la închisoare, oamenii legii nu au putut lua legătura nici cu ea.

Informația potrivit căreia Zoica Dragomir a fost la Probațiune pentru a fi luată în evidență a fost confirmată, pentru Main News, de avocatul acesteia.

Condamnarea

Daniel Dragomir a fost condamnat, în iunie, la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare. Sentința a venit de la Curtea de Apel Bucureşti.

În paralel, soţia sa, Zoica Dragomir, a primit 2 ani şi 8 luni de închisoare, însă cu suspendare.

Cei doi au fost condamnaţi pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată în forma participaţiei improprii.

Fuga

Daniel Dragomir fi plecat din România, prin Arad, cu mașina,cu o zi înainte de sentință, conform unor surse mainnews.ro. Informațiile de la momentul respectiv spuneau că el ar fi părăsit țara cu o altă persoană.

Dragomir nu avea nicio interdicție de deplasare, atunci. Ulterior, fostul ofițer SRI a fost dat în urmărire.

Daniel Dragomir a fost trimis în judecată, de curând, și în dosarul Black Cube.

CITEȘTE ȘI: Ancheta spionării lui Kovesi continuă și după trimiterea în judecată a lui Daniel Dragomir: disjungere în cazul beneficiarilor operațiunii, rămași neidentificați | Cum erau alese țintele | Fostul ofițer SRI ar fi continuat demersul și după arestarea executanților

FOTO: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW