Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Consilierul prefectului Brăila, diagnosticat cu COVID-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 31 iulie 2020 Etichete: , ,

Consilierul prefectului Brăilei a fost diagnosticat cu coronavirus. Este în curs o anchetă epidemiologică la nivelul Instituției Prefectului după acest prim caz de coronavirus.

Conform reprezentanţilor Prefecturii Brăila, în urma confirmării primului caz de COVID-19, la nivelul instituţiei a fost demarată o anchetă epidemiologică pentru stabilirea contacţilor bolnavului şi trimiterea lor la domiciliu, în izolare, sau după caz testarea acestora.

”Conform procedurilor, a fost demarată ancheta epidemiologică la nivelul instituţiei, colegii de serviciu cu care acesta a interacţionat în perioada de risc primind recomandarea de a rămâne la domiciliu, până la stabilirea de către DSP a măsurilor care se impun”, , se precizează în comunicatul Prefecturii Brăila.

Consilierul infectat este Vasile Cortez. După primirea rezultatului, vineri, el a fost preluat de salvare şi transportat la spital/ Potrivit prefectului Cătălin Boboc, persoanele care au fost stabilite contacţi direcţi ai bolnavului au fost trimise vineri, la domiciliu, în izolare.

Totodată, prefectul de Brăila a precizat că de obicei el poartă mască, însă pentru orice eventualitate a luat decizia ca în weekend să stea mai mult acasă, la fel cum le-a recomandat şi angajaţilor instituţiei.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More to that Topic: mainnews.ro/consilierul-prefectului-braila-diagnosticat-cu-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW