Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Darius Vâlcov, condamnat la 6 ani și 6 luni pentru corupție. Decizia nu este definitivă

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 21 iulie 2020 Etichete: ,

Fostul consilier al Vioricăi Dăncilă, Darius Vâlcov, a fost condamnat la șase ani și șase luni de închisoare în dosarul în care  este acuzat de DNA că ar fi primit peste 4 milioane de lei sub formă de mită. Decizia instanței nu este definitivă.

Fostul primar al Slatinei este condamnat pentru luare de mită, fiind acuzat de DNA că ar fi primit comisioane de la oamenii de afaceri care aveau contracte cu primăria. E vorba de contracte pentru izolarea termică a blocurilor, reabilitarea centrului istoric din Slatina și lucrări de extindere a rețelei de apă din județul Olt.

Vezi și Sentințe în cascadă pentru strategul Guvernului PSD. Vâlcov află deciziile judecătorilor într-un dosar de corupție și în celebrul caz al protocolului secret

„(….)contopeşte pedepsele aplicate mai sus inculpatului în pedeapsa cea mai grea de 4 ani închisoare la care se adaugă 1/3 din totalul celorlalte pedepse aplicate (3 ani şi 6 luni + 4 ani), urmând ca inculpatul să execute în final pedeapsa de 6 (şase) ani și 6 (şase) luni închisoare alături de 3 ani interzicerea drepturilor prev de art 66 lit a, b ?i g ( dreptul de a fi primar) C.pen ca pedeapsă complementară”, este minuta instanței.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW