Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


PSD, despre legea carantinei și izolării: Este a treia oară când Guvernul PNL trimite Parlamentului o lege proastă / Românii devin ciumații Europei – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic , at 11 iulie 2020 Etichete: , , ,

Comisia juridică a Senatului a decis, sâmbătă, la solicitarea  PSD, amânarea până luni a dezbaterii asupra proiectului de lege privind carantinarea şi izolarea. Partidul condus de Marcel Ciolacu transmite acum un mesaj în care acuză Guvernul PNL că se comportă iresponsabil și că a trimis către Parlament „o lege proastă”. Mai mult, social-democrații au mai postat un mesaj în care au afirmat că românii au devenit „ciumații Europei” odată cu creșterea numărului de îmbolnăviri. 

„PSD este extrem de îngrijorat de situația sanitară din țară însă un proiect de lege de o asemenea importanță, care afectează drepturile și libertățile fundamentale ale cetățenilor, nu trebuie și nu poate fi expediat fără o dezbatere serioasă. Este clar că un bolnav contagios trebuie izolat pentru a nu răspândi boala. Dar modul în care se pune în practică carantinarea, izolarea sau internarea face diferența între un regim abuziv și unul democratic. Este a treia oară când Guvernul PNL se comportă total iresponsabil și trimite Parlamentului o lege proastă, făcută pe picior, în ultim moment. Deși știau de mai bine de o lună, de când s-a pronunțat CCR”, este unul din mesajele PSD.

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW