Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Vama Veche ia măsuri anti-Covid. Patronii cluburilor dau muzica mai încet și-și anulează evenimentele

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 10 iulie 2020 Etichete: ,

În ultimele zile în spațiul public au apărut imagini care surprindeau aglomerația din cluburile din Vama Veche. După explozia numărului de cazuri și după criticile intense pe care le-au generat aceste fotografii, primăria Limanu a hotărât ca, din acest weekend, în beach-barurile și cluburile de noapte din Vama Veche să fie pusă doar muzică ambientală care se audă încet. 

“Decizie unică pe litoralul românesc! Vama Veche demonstrează, din nou, că este cea mai frumoasă comunitate de la malul mării. Pentru a diminua riscul extinderii virusului SARS- COV 19, începând din acest week-end, beach-barurile din Vama Veche cu program non-stop vor limita nivelul decibelilor la un registru mediu şi vor asigura doar muzică ambientală. Este o decizie unică a agenţilor economici care activează în zonă. A fost o decizie unanimă şi s-a înţeles că în situaţii extreme este nevoie de unitate şi responsabilitate!”, se arată în comunicatul Primăriei Limanu transmis joi.

Primarul comunei Limanu spune că prin aceste măsuri Vama Veche vrea să dea un exemplu.

„Vrem ca Vama Veche să dea un exemplu. Ideea ne aparţine şi a venit pe fondul unei capacităţi restrânse de a gestiona cu forţe proprii volumul mare de vizitatori din timpul weekend-ului. Ştim că de vineri seara şi până duminică Vama Veche este o destinaţie extrem de tranzitată. Acest fapt a creat tuturor mari dificultăţi în respectarea recomandărilor legate de distanţarea socială. Locaţiile vor fi deschise, însă propunem turiştilor un alt mod de a se destinde(…)Nu ne dorim să schimbăm Vama Veche şi nici să fim acuzaţi că îngrădim opţiunile oamenilor de a-şi petrece timpul liber. Dar, trăim o ameninţare reală, iar agenţii economici au înteles şi au fost extrem de receptivi. Este un exerciţiu de responsabilitate civică, de solidaritate. Scopul tuturor este acela de a menţine Vama Veche drept destinaţie sigură pentru sezonul estival 2020. Astfel, în serile de vineri şi sâmbătă, volumul muzicii va fi coborât, iar muzica va fi specifică unei atmosfere mai boeme”, a declarat primarul din Limanu, Daniel Gheorghe Georgescu.

Cluburile din Vamă dau muzica mai încet

 

Aglomerația din Vama Veche

sursa foto: Redacție

sursa foto: theculturetrip.com

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/vama-veche-ia-masuri-anti-covid-patronii-cluburilor-dau-muzica-mai-incet-si-si-anuleaza-evenimentele/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW