Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Deputat USR susține că procurorii DNA ar trebui să îl audieze pe Orban în dosarul Unifarm: Sunt încrengături politico-interlopo-mafiote care duc chiar în anturajul premierului

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 iulie 2020 Etichete: ,

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a anunțat că va merge marți la Direcția Națională Anticorupție pentru a depune noi probe în dosarul Unifarm. Acesta a declarat că în această cauză ar trebui audiat și Ludovic Orban, fiindcă există „încrengături politico-interlopo-mafiote, care duc din păcate chiar în anturajul premierului”.

”Românii au înțeles foarte bine că, din păcate, unii au făcut bani în pandemie. Mâine o să merg la DNA cu noi probe în cazul Unifarm și în cazul altor încrengături politico-interlopo-mafiote, care duc din păcate chiar în anturajul premierului.

Voi aduce indicii foarte clare și voi cere audierea unor martori. Dacă ați urmărit ancheta Rise Project, veți vedea că acești oameni au documentat foarte-foarte atent legăturile dintre oameni din anturajul premierului, care nu știu dacă este responsabil de numele lui care a fost folosit în anumite mesaje care sunt în spațiul public. Sunt dovezi care duc foarte aproape de domnul Orban. Vor trebui să-l audieze procurorii și să stabilească în ce măsură intervențiile pe care le-a făcut el pentru acel transport de măști din Turcia la vicepreședintele turc au fost, cum să spun, știind că acele firme au înțelegeri oculte și a fost o înțelegere de tip consorțiu, ca anumită firmă să câștige licitația sau a fost atras el într-o capcană de oameni în care a avut încredere”, a declarat Ungureanu la RFI.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW