Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbatul bănuit că și-a omorât soția în Sectorul 3 al Capitalei s-a predat la Secția 8 Poliție

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 iulie 2020 Etichete: , , ,

Bărbatul în vârstă de 49 de ani din Sectorul 3 al Capitalei bănuit că și-a înjunghiat soția în vârstă de 46 de ani s-a predat la Secția 8 Poliție, anunță Poliția Capitalei. 

„UPDATE – Bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor s-a predat la Secția 8 Poliție”, a anunțat Poliția Capitalei.

Context

Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiată cu de soțul său în vârstă de 49 de ani.

Crima a avut loc într-un apartament situat în sectorul 3 al Capitalei, pe strada Prevederii, conform unor surse.

„La data de 01 iulie a.c., Secția 13 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi fost lovită cu un obiect ascuțit, într-un apartament situat în sectorul 3. La fața locului au sosit polițiștii precum și un echipaj medical care au efectuat manevre de resuscitare. În pofida, eforturilor medicale, a fost declarat decesul persoanei.  Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei în vederea stabilirii condițiilor în care s-a produs decesul, precum și pentru identificarea și depistarea faptuitorului”, arată Poliția Capitalei.

Conform informațiilor mainnews.ro, bărbatul avea probleme psihice și a fugit de la locul incidentului.

Se pare că cei doi soți ar mai fi avut conflicte, însă niciodată nu s-a ajuns la poliție.

În total au fost făcute trei apeluri la 112. Primul apel a fost făcut în jur de 17.30 chiar de bărbatul care și-a înjunghiat soția. La scurtă vreme a sunat și copilul acestora, iar ulterior incidentul a fost sesizat și de o vecină.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW