Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Liviu Dragnea muncește ca mecanic auto în Penitenciarul Rahova

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 3 iulie 2019 Etichete: , ,

Liviu Dragnea va lucra în garajul auto al Penitenciarului Rahova, acolo unde este încarcerat.  Practic, acesta se va ocupa cu repararea mașinilor Administrației Penitenciarelor.

Liviu Dragnea este absolvent al acultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din București. Conform Digi24, primul său loc de muncp a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova.

„Liviu Dragnea e un om puternic şi se va adapta. Am înţeles că acum aşa cum e prevăzut în lege, că deţinuţii au dreptul să muncească, munceşte la garajul auto. El fiind inginer, se va descurca. Sunt multe lucruri de făcut, dar nu ştiu să dau detalii. Trăiesc cu speranţa că ce zice şi face – adică nu se uită la televizor şi nici pe presa politică, numai cărţi tehnice, de istorie. Mi-a spus că nu se uită la televizor şi face un lucru foarte bun. Lăzar apuca disperarea şi o stare de angoasă să vadă cum se schimbă oamenii de pe o zi pe alta. (…) Va munci cât trei, tot conform legii – să fie consemnat că munceşte”,  a declarat Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, la Antena3.

Fostul lider PSD are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW