Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO S-a semnat contractul pentru încă un lot din Autostrada Transilvania

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 12 iunie 2020 Etichete: , , ,

Vineri reprezentanții CNAIR au semnat vineri, la Oradea, contractul pentru proiectarea și execuția lotului Chiribiș – Biharia (28,55 km) cu constructorul român Trameco pentru suma de 326 milioane lei. Proiectul are ca termen șase luni pentru faza de proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor.

Lucrările la acest lot au fost abandonate de compania Bechtel într-un stadiu de 5%.

Prezent la eveniment, premierul Ludovic Orban a transmis CNAIR să evalueze cu mare atenție ofertele primite la licitații, astfel încât să fie selectați constructori care au capacitatea de a duce la bun sfârșit lucrările.

„Obiectivul nostru clar, limpede exprimat şi angajamentul nostru este acela de a construi Autostrada Transilvania, aşa cum a fost gândită. Lucrurile sunt cu acte şi se îndreaptă într-o direcţie bună. În toate procedurile de licitaţie va trebui să avem mare grijă, să selectăm cele mai bune oferte, care sunt făcute de cei mai buni constructori care au dovedit că au capacitatea de a construi autostrăzi”, a afirmat Ludovic Orban, citat de news.ro.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV Statul va plăti 11,4 milioane de lei unei asocieri de firme pentru finalizarea cu 13 zile mai devreme a unui sector de autostradă

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW