Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Marcel Ciolacu, despre prelungirea stării de alertă: O să am o discuție cu prim-ministrul să convenim o formulă legislativă

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 10 iunie 2020 Etichete: , ,

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că va avea o discuţie cu premierul Ludovic Orban pentru a conveni o formă legislativă în ceea ce priveşte prelungirea stării de alertă.

„Eu sper, prin dialog, nu vă ascund că o să am, categoric, o discuţie, dar sper nu numai telefonic, cu prim-ministrul şi să convenim o formă (legislativă – n.r.) astfel încât să protejăm oamenii, dar să protejăm şi economia României. Lucrurile au mers mult prea departe. Nu există o alternativă clară şi un program clar economic din partea Guvernului şi cred că a venit timpul să răspundă la toate aceste întrebări”, a spus Ciolacu la Digi 24, citat de Agerpres.

În același timp, Ciolacu a dat de înțeles că PSD nu intenționează să elimine toate reglementările instituite pentru combaterea pandemiei.

„Există anumite elemente pe care mi le-a adus la cunoştinţă domnul Raed Arafat, trebuie să ţin seama de ele, e dovadă de responsabilitate să fac acest lucru, asta nu înseamnă că vom vota o anumită stare. Poate găsim o altă formă legislativă, este posibil şi aşa ceva. Juriştii noştri deja lucrează la acest lucru. Cu certitudine nu vom lăsa un vid legislativ şi un haos în România”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 76275 additional Information on that Topic: mainnews.ro/marcel-ciolacu-despre-prelungirea-starii-de-alerta-o-sa-am-o-discutie-telefonica-cu-prim-ministrul-sa-convenim-o-formula-l/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW