Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Încă un caz de coronavirus printre polițiștii de la Furturi Auto din Capitală/ În total, 10 angajați au fost contaminați

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 6 iunie 2020 Etichete: , , ,

La nivelul Serviciului Furturi Auto din cadru Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, zece polițiști au fost testați pozitiv, iar alți zece se află în izolare la domiciliu, anunță Poliția Capitalei.

„Primul caz pozitiv a fost înregistrat la data de 26.05, iar în urma anchetei epidemiologice au intrat în izolare la domiciliu polițiștii care au intrat în contact direct cu cel confirmat pozitiv. A doua zi, au fost diagnosticați pozitiv alți doi polițiști, din categoria contact direct.

Începând cu data de 26 mai 2020, din personalul aflat în izolare, au fost înregistrate alte patru cazuri confirmate.

Ulterior, în luna iunie, în data de 4 și respectiv 5, alți doi polițiști au fost confirmați pozitiv, 10 colegi fiind în izolare la domiciliu”, anunță Poliția.

Au fost efectuate anchete epidemiologice și până în prezent întreg spațiul unde își desfășoară activitatea serviciul a fost dezinfectat, ultima dată, ieri, 5 iunie.

S-a pus în discuție relocarea temporară a subunității , pentru asigurarea continuității serviciului polițienesc.

Întreg personalul este, în continuare, monitorizat, starea de sănătate a celor care au intrat în contact cu cazurile pozitive este monitorizată prin medicul de unitate, urmând ca etapizat, tot personalul sa fie testat.

În toate situațiile, cazurile au fost raportate în regim de urgență, pentru a se putea lua toate măsurile necesare în limitarea numărului de infectări.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More to that Topic: mainnews.ro/inca-un-caz-de-coronavirus-printre-politistii-de-la-furturi-auto-din-capitala-in-total-10-angajati-au-fost-contaminati/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/inca-un-caz-de-coronavirus-printre-politistii-de-la-furturi-auto-din-capitala-in-total-10-angajati-au-fost-contaminati/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More Information here on that Topic: mainnews.ro/inca-un-caz-de-coronavirus-printre-politistii-de-la-furturi-auto-din-capitala-in-total-10-angajati-au-fost-contaminati/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW