Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Opt muncitori pakistanezi de la o firmă din Galaţi, confirmaţi cu coronavirus/ Peste 100 de persoane au fost plasate în izolare

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 2 iunie 2020 Etichete: ,

Opt muncitori pakistanezi de la o firmă din Galați care desfășoară lucrări pe șantiere din Brăila au fost infectați cu coronavirus. Campusul în care trăiesc 110 angajați ai acestei companii a fost închis, oamenii fiind plasați în izolare.

Prefectul de Brăila, Cătălin Boboc, a anunțat că luni au fost depistați cu coronavirus patru cetățeni pakistanezi, care au desfășurate activități la mai multe firme. Persoanele infectate au fost internate la Secţia Boli Infecţioase,  iar Direcţia de Spănătate Publică a demarat o amplă anchetă epidemilogică.

Marți, alți patru muncitori de aceeași naționalitate au fost depistați cu Covid-19, scrie News.ro.

Ulterior, campusul în care locuiau muncitorii pe platforma industrială de la Vlădeni a fost închis,iar paza este asigurată de la o firmă de profil, prin grija angajatorului.

De asemenea, obiectivul a fost preluat în monitorizare de Poliţie şi Jandarmerie.

”Dacă muncitorii creează probleme, voi emite ordin de carantinare a obiectivului, deocamdată oamenii sunt cooperanţi!”, a declarat prefectul de Brăila.

Potrivit acestuia, în centrul respectiv sunt 110 muncitori, toţi fiind izolaţi.

Inquam Photos / Virgil Simonescu

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More Info here on that Topic: mainnews.ro/opt-muncitori-pakistanezi-de-la-o-firma-din-galati-confirmati-cu-coronavirus-peste-100-de-persoane-au-fost-plasate-in-izolareopt-muncitori-pakistanezi-de-la-o-firma-din-galati-confirmati/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW