Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Peste 12 000 de elevi din București vor reveni în curând la școală / Ce au de făcut cei care nu pot participa la cursurile de pregătire pentru examenele naționale

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 27 mai 2020 Etichete: , , ,

Un număr de 12 822 de elevi și 1 972 de profesori din București vor reveni în curând la școală pentru a participa la activitățile de pregătire pentru examenele naționale. 

Activitățile de pregătire ale elevilor vor avea loc în perioada 2-12 iunie, în unitățile de învățământ din Municipiul București.

„Pentru organizarea acestor activități, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a comunicat instituțional cu reprezentanții autorităților locale, ai Direcției de Sănătate Publică, ai Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București, precum și cu directorii unităților de învățământ, care au elaborat proceduri specifice de organizare a activităților educaționale în contextul pandemiei cu noul coronavirus”, arată ISMB, într-un comunicat de presă.

Până la acest moment, și-au anunțat participarea:

  • 7156 de elevi înscriși în clasa a VIII-a
  • 882 de profesori care predau discipline de examen în învățământul secundar inferior
  • 5666 de elevi înscriși în clasele a XII-a Zi și a XIII-a seral/FR
  • 1090 de profesori care predau discipline de examen în învățământul secundar superior

Pentru elevii care nu vor participa fizic la ore vor fi organizate activități de pregătire în mediul online sau de pregătire alternativă.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

 

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/peste-12-000-de-elevi-din-bucuresti-vor-reveni-in-curand-la-scoala-ce-au-de-facut-cei-care-nu-pot-participa-la-cursurile-de-pregatire-pentru-examenele-nationale/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW