Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre creșterea pensiilor: Cu cât economia merge mai bine, pensiile vor crește cu un procent mai mare

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 23 mai 2020 Etichete: , , ,

Starea economiei țării noastre și situația bugetară vor decide măsura cu care vor fi majorate pensiile, a declarat sâmbătă prim-ministrul Ludovic Orban.

„Pensiile vor crește, cu cât vor crește pensiile depinde de starea economiei și de capacitatea efectivă de a plăti pensiile. Sustenabilitatea sistemului de pensii este fundamentală, vrem să oferim garanția fiecărui pensionar de a primi pensia pe care o merită. La șase luni va trebui prezentat un raport privind situația economică și bugetară. Vom face prognozele de evoluție a economiei românești, la baza deciziei pe care o vom lua va sta realitatea economică. Repet, pensiile vor crește dar cu cât permite economia. Cu cât economia merge mai bine, pensiile vor crește cu un procent mai mare”, a declarat Ludovic Orban la România TV.

Legea pensiilor va avea în 2020 un impact bugetar de 24,8 miliarde, în 2021 de 51 de miliarde, iar în 2022 de 81 de miliarde de lei.

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info to that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-cresterea-pensiilor-cu-cat-economia-merge-mai-bine-pensiile-vor-creste-cu-un-procent-mai-mare/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you will find 96453 more Info on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-cresterea-pensiilor-cu-cat-economia-merge-mai-bine-pensiile-vor-creste-cu-un-procent-mai-mare/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW