Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


VIDEO Un consilier USR a publicat imagini care arată cum o vidanjă deversează reziduri între blocurile din Sectorul 6

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 20 mai 2020 Etichete: , , ,

Consilierul general USR Octavian Berceanu a publicat miercuri un video care arată cum o vidanjă, aparținând unei firme de salubritate din Chiajna, deversează ilegal reziduri în zona Belșugului, aflată la limita dintre sectorul 6 și satul Roșu, care aparține de Chiajna.

Bercean declară că a sesizat în scris Poliția Română, Poliția Locală Sector 6, Direcția de Sănătate București și Garda de mediu.

Politicianul spune că nu este pentru prima dată când se întâmplă astfel de activități în acea zonă.

„Vidanja din filmare varsă materiile fecale nu mai departe de strada Macului, în canalul care face legătura cu canalul Arges, cel care delimiteaza Sectorul 6 de Județul Ilfov. Să nu vă imaginati că e prima oară, s-a întâmplat aproape zilnic doar că operațiunea era ascunsă de ochii noștri, cu deversare directă in Canalul Arges, adică un pârâu mic care se varsă în Lacul Morii.

Mai la vale, la Semănătoarea, apa plină cu fecale este preluată din Dâmbovița și folosită zilnic pentru spălarea trotuarelor bucureștene. Aceeași sursă de apă e folosită până la ieșirea din Bucuresti, inclusiv in celelalte sectoare pentru spălarea străzilor,” a scris Bercean pe Facebook.

Nu am reușit până la ora publicării articolului să îi contactăm pe reprezentanții firmei pentru un punct de vedere.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW