Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Minoră dintr-un centru social din Târgoviște, racolată pentru prostituție / Două persoane plasate sub control judiciar

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie Stirile zilei , at 18 mai 2020 Etichete: , , ,

O tânără în vârstă de 17 ani dintr-un centru de servicii sociale din Târgoviște a fost racolată cu scopul de a fi exploatată sexual. Procurorii DIICOT au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați.

„La data de 16.05.2020, procurorii  Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaților S.F.D. și L.F.F., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de minori”, arată procurorii DIICOT.

Vineri a fost înregistrată o sesizare la DIICOT Dâmbovița conform căreia o tânără a fost racolată și este ținută împotriva voinței sale într-o locație necunoscută.

În urma cercetărilor s-a descoperit că fata ar fi plecat în noaptea de miercuri spre joi de la centrul de servicii sociale din Târgoviște.

Fata ar fi fost racolată de cei doi inculpați prin intermediul unei rețele de socializare. Intenția acestora era de a o obliga să practice prostituția pe raza municipiului București.

Inculpații aveau în plan ca după ce fata împlinește 18 ani să fie transportată în Austria pentru a practica acolo prostituția.

Minora a fost depistată, vineri, pe raza localității Puchenii Mari, județul Prahova, la locuința unuia dintre inculpați.

Tribunalul Dâmbovița a dispus, duminică, măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile față de cei doi inculpați.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW