Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


O asistentă medicală din Botoșani a murit la spital. Cu câteva zile în urmă fusese declarată vindecată de Covid-19

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 11 mai 2020 Etichete: , , ,

O asistentă medicală în vârstă de 58 de ani, de la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” Botoșani, a murit în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Municipal Dorohoi. Femeia a fost infectată cu virusul SARS-COV-2, însă în urmă cu câteva zile fusese declarată vindecată.

Potrivit presei locale, decesul asistentei a survenit la câteva zile după ce a fost transferată de la Spitalul Județean de Urgență „Mavromati”, unde a fost vindecată de Covid-19. Ea a fost dusă la Spitalul Dorohoi pentru continuarea tratamentului.

„Este încă un tribut pe care personalul medical îl plăteşte în bătălia cu virusul ucigaş. Dumneaei a lucrat ca asistentă medicală pe Laboratorul de explorări funcţionari, iar din anul 2008 ca asistentă şefă în cadrul aceluiaşi laborator al Spitalului Judeţean”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Ioan Asaftei, potrivit Agerpres.

Este cel de-al doilea caz de deces în rândul cadrelor medicale din Botoşani, după ce pe 27 aprilie medicul Mariana Andrioaie de la Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati” a murit după ce a fost infectat cu Covid-19.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW