Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Bărbat prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască un procuror pentru a-i restitui permisul de conducere suspendat – VIDEO

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 8 mai 2020 Etichete: , , , ,

Un bărbat în vârstă de 40 de ani a fost prins în flagrant în timp ce încerca să mituiască prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița Năsăud. Șpaga consta în suma de 100 de euro, iar în schimbul acesteia magistratul trebuia să urgenteze soluționarea unui dosar penal și să dispună restituirea permisului de conducere al inculpatului care era suspendat.

„Joi, 7 mai a.c., ofițeri din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Bistrița-Năsăud, în baza ordonanței de delegare și sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, au organizat prinderea în flagrant a unei persoane, în vârstă de 40 ani, fără calitate specială, după ce a remis, cu titlu de mită, suma de 100 euro, către prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud”, arată procurorii.

Bărbatul de 40 de ani i-a cerut procurorului ca în schimbul sumei de 100 de euro să urgenteze soluționarea unui dosar penal în care acesta este inculpat pentru săvârșirea unor infracțiuni la regimul rutier.

De asemenea, inculpatul a mai cerut și ca magistratul să dispună restituirea permisului de conducere pe care acesta îl avea suspendat.

În cauză s-a înregistrat dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de dare de mită.

Denunțul a fost făcut chiar de magistratul căruia i-a fost solicitat să facă niște favoruri în schimbul unei sume de bani.

Cel în cauză a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 30 de zile.

sursa foto: Inquam Photos/Alberto Grosescu

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW