Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


10.000.000 de țigarete de contrabandă, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea / Trei persoane duse la audieri

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Justitie , at 4 mai 2020 Etichete: , , ,

Aproximativ 10.000.000 de țigarete de contrabandă au fost confiscate de oamenii legii în Portul Constanţa Sud Agigea. Marfa de contrabandă a fost descoperită într-un container sosit din Georgia.

„Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, împreună cu specialiști din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud Agigea, au descoperit aproximativ 10.000.000 de țigarete de contrabandă, în urma unui control în portul Constanţa Sud Agigea”, se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

Cele 10.000.000 de țigarete au fost ridicate de autoritatea vamală.

Pe 30 aprilie au avut loc șase percheziții domiciliare pe raza portului Constanța Sud Agigea și în județul Constanța. Verificările au fost efectuate pentru un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de constituirea unui grup infracțional organizat și contrabandă,

La acel moment polițiștii au identificat cinci laptop-uri, trei unități de lucru tip P.C., trei imprimante, stickuri de stocare, cinci telefoane mobile, dar și înscrisuri constând în documente vamale și comerciale.

În total trei persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime.

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW