Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un bolnav de Covid-19 a fugit din spitalul în care era internat/ A fost prins de polițiști într-un taxi pe ruta București-Vrancea

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 30 aprilie 2020 Etichete: ,

Un bărbat infectat cu coronavirus a părăsit spitalul în care era internat fără a avea aprobarea medicilor. Acesta a fost oprit și blocat în trafic, pe DN 1, pe raza localității Oreavu, de către polițiștii din Buzău.

Potrivit unui comunicat al IPJ Buzău, în cursul zilei de marți, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 34 de ani, din Vrancea, a părăsit spitalul în care era internat din cauza infectării cu coronavirus, fără încuviințarea medicilor.

„Persoana a fost dată în consemn, iar efectivele de ordine publică au fost mobilizate pe teritoriul întregului judeţ, fiind constituite inclusiv filtre în zonele de tranzit în vederea depistării în trafic a bărbatului, în jurul orei 21,00, persoana căutată fiind depistată pe DN 2, în localitatea Oreavu, în timp ce se deplasa cu un autoturism ce efectua servicii de taximetrie pe direcţia Bucureşti-Vrancea”, se arată în comunicat.

Potrivit oamenilor legii, mașina a fost blocată în trafic, iar ocupanții mașinii au fost atenționați să rămână în autoturism până la sosirea echipajelor suplimentare în vederea escortării.

Ulterior, autoturismul a fost condus către Vrancea de echipajele de poliţie din Buzău şi Vrancea, prin încadrarea în trafic a autoturismului până la destinaţie.

„Cele două persoane, bărbatul căutat, respectiv şoferul autoturismului, un bucureştean de 46 de ani, au fost predaţi echipajului ISU Vrancea pentru intervenţie procedurală în vederea înlăturării stării de pericol”, au precizat reprezentanţii ISU Buzău.

Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW