Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Ludovic Orban, despre legea privind autonomia maghiară: Președintele Camerei Deputaților trebuia să pună proiectul pe ordinea de zi / PNL va vota împotrivă

By Vîrban Robert , in Stirile zilei , at 29 aprilie 2020 Etichete: , , ,

Premierul Ludovic Orban s-a pronunțat, într-o declarație de presă, categoric împotriva proiectului de lege inițiat de UDMR privind autonomia maghiară.

Totodată, Ludovic Orban l-a atacat pe Marcel Ciolacu, șeful Camerei Deputaților, pentru că nu a pus pe ordinea de zi acest proiect, ceea ce a dus la adoptarea sa tacită.

„Președintele PSD și al Camerei Deputaților în loc să facă conferință de presă în care să lanseze amenințări la adresa mea ar fi trebuit să pună proiectul pe ordinea de zi din plen, astfel ca să fie respins. Existau avize negative în comisii, nu exista niciun impediment să fie respins. PNL va vota împotriva acestui proiect de lege care excede cadrul legislativ și atrag atenția celor doi președinți ai Camerelor să urmărească atent procesul legislativ. Acest act a trecut prin adoptare tacită la Cameră pentru că nu a fost pus pe ordinea de zi ca să fie respins”, a declarat Orban.

Proiectul adoptat tacit de Camera Deputaților va ajunge la Senat, care este și for decizional în acest caz.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Here you can find 57558 additional Info on that Topic: mainnews.ro/ludovic-orban-despre-legea-privind-autonomia-maghiara-presedintele-camerei-deputatilor-trebuia-sa-puna-proiectul-pe-ordinea-de-zi-pnl-va-vota-impotriva/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW