Wednesday, May 1, 2024
Jurnalism corect


Poliţişti atacaţi cu pietre în Covasna, când încercau să spargă o petrecere cu 30 de persoane

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 aprilie 2020 Etichete: , ,

Mai mulți polițiști și jandarmi din Covasna au fost atacați cu pietre în timp ce încercau să spargă o petrecere la care participau 30 de persoane.

Potrivit Poliției Covasna, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați luni după-masă că într-o casă are loc o petrecere la care se află mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat trei polițiști și trei jandarmi, care au fost întâmpinați de proprietarul imobilului, un bărbat de 41 de ani, aflat în stare de ebrietate.

În locuință se aflau aproximativ 30 de persoane. Proprietarul imobilului amenința oamenii legii agitând în aer un topor.

În tot acest timp, bărbatul era însoțit de cei doi fii ai săi, în vârstă de 17 ani și 20 de ani, care aveau asupra lor cuțite.

Proprietarul imobilului a fost băgat în casă cu forța de către ceilalți participanți la petrecere, însă la scurt timp după aceea, a ieșit din nou cu un cuțit în mână, timp în care continua să amenințe polițiștii și jandarmii.

La fața locului au sosit în sprijin mai multe echipaje de intervenție, printre care și un echipaj al Serviciului de Acțiuni Speciale, care au calmat spiritele și au scos bărbatul din grup, ducându-l la sediul Poliției Sfântu Gheorghe, scrie Mediafax.

Mai multe persoane au aruncat cu pietre în direcția polițiștilor și jandarmilor și au agitat în aer cuțite, amenințând, totodată, cu acte de violență.

Bărbatul de 41 și fiul acestuia de 20 de ani au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe face cercetări pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW