Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Alți trei angajați ai Penitenciarului București-Jilava au fost infectați cu coronavirus

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 27 aprilie 2020 Etichete: , ,

Alți trei angajați ai Penitenciarului București-Jilava care își exercitau atribuțiile de serviciu în sectorul administrativ au fost confirmați pozitiv cu coronavirus.

Potrivit Administrației Naționale a Penitenciarelor, cei trei polițiști fac parte din grupul contacților atribuiți cazurilor anterior confirmate. Primele teste efectuate deținuților au fost negative, iar testarea continuă.

„Procesul de testare continuă. Precizăm că, până la acest moment, cu excepția celor șase cazuri de angajați confirmați COVID-19, nu se înregistrează nicio altă infectare cu virusul SARS-CoV-2 la Penitenciarul București-Jilava.

Administraţia locului de deținere aplică îndrumările Direcţiei de Sănătate Publică Ilfov. Totodată, se continuă implementarea măsurilor igienico-sanitare, monitorizarea medicală a tuturor deţinuţilor şi triajul epidemiologic al angajaţilor, la intrarea şi ieşirea din serviciu, conform planificărilor.

În prezent, activitatea penitenciarului se desfășoară în condiții normale, fără disfuncționalități, atât din punct de vedere administrativ, cât și operativ”, a mai transmis ANP.

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/alti-trei-angajati-ai-penitenciarului-bucuresti-jilava-au-fost-infectati-cu-virusul-covid-19/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW