Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Un bărbat din județul Mureș a fost arestat preventiv după ce a lovit un polițist

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 22 aprilie 2020 Etichete: , ,

Un bărbat de 42 de ani a fost arestat preventiv după ce a lovit un agent de poliție. Conform actului medico-legal polițistul a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare cinci zile de îngrijiri medicale.

„În ziua de 21 aprilie 2020, în urma cercetărilor efectuate în cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Reghin cu propunere de arestare preventivă faţă de o persoană de o persoană de sex bărbătesc, în vârstă de 42 ani, faţă de care la data de 20.04.2020 s-a dispus măsura preventivă a reţinerii şi care la data de 19.04.2020, în jurul orelor 22,20, a lovit un agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care a fost solicitat să se deplaseze în localitatea Ideciu de Sus pentru restabilirea ordinii. Conform actului medico-legal agentul de poliţie a suferit leziuni care au necesitat pentru vindecare 5 zile de îngrijiri medicale.

În cauză, judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a persoanei cercetată pentru 3o zile. Urmărirea penală este efectuată pentru infracţiunile de ultraj, tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare (…)”, potrivit procurorilor.

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW