Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Mihai Fifor: „Mă gândesc serios să candidez la Preşedinţia României”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 23 iunie 2019 Etichete: , , ,

Mihai Fifor susține ca ia în calcul să candideze la președinția României. Purtătorul de cuvânt al PSD a lansat această ipoteză în cadrul unei discuții pe Facebook.

Mihai Fifor a vorbit pe pagina sa de socializare despre cazul fetiței din Mehedinți, care a fost scoasă cu forța din casa în care locuia, de către mascați. Printre altele, Fifor a spus faptul că „protecția și binele Sorinei, in interesul superior al copilului,trebuiau să fie principala grijă a „oamenilor legii”, cum greșit am ajuns să-i numim pe cei care ar trebui să acționeze nu doar după litera legii, ci și în spiritul ei”.

Un internaut a lăsat un comentariu la postarea făcută de Fifor, întrebându-l de ce nu candidează la Președinția României. Mihai Fior a răspuns spunând că se gândește „serios la posibilitatea de a candida la prezidenţiale”.

Cei care și-au anunțat pânâ la acest moment candidatura la prezidențiale sunt Eugen Teodorovici, Șerban Nicolae și Liviu Pleșoianu.Vineri, parlamentarii PSD și social-democrații CEx au fost convocați de Viorica Dăncilă la o ședință informală la mare pentru a discuta despre candidații la prezidențiale și despre ocuparea funcțiilor din PSD.

sursa foto: Mihai Fifor/Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW