Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


Dosar penal după ce un bărbat din Borșa a îndemnat oamenii să meargă la biserică de Paște: Nu vor putea să ne amendeze

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 14 aprilie 2020 Etichete: , ,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus au deschis un dosar penal având ca obiect săvârșirea infracțiunii de ,,instigare publică”, după ce un bărbat din Borșa a transmis un mesaj prin care a îndemnat lumea să meargă la biserică. 

Îndemnul bărbatului din Borșa s-a răspândit masiv pe rețelele de socializare și avea mesajul „Nu vor putea să ne amendeze sau să ne aresteze dacă suntem toți uniți! Dă-o mai departe!

„În fapt, Poliția orașului Borșa s-a sesizat din oficiu, la data de 12.04.2020, relativ la săvârșirea acestei infracțiuni, ca urmare a faptului că, pe rețeaua de socializare facebook, a apărut o postare, pe profilul unei persoane domiciliată în orașul Borșa, prin care se îndemna publicul să participe la Slujba de Înviere din data de 19.04.2020, menționându-se : ,,Nu vor putea să ne amendeze sau să ne aresteze dacă suntem toți uniți! Dă-o mai departe!””, arată procurorii.

sursa foto: Facebook/Poliția Română

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Find More here on that Topic: mainnews.ro/dosar-penal-dupa-ce-un-barbat-din-borsa-a-indemnat-oamenii-sa-mearga-la-biserica-de-paste-nu-vor-putea-sa-ne-amendeze/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW