Saturday, October 26, 2024
Jurnalism corect


O mamă și-a reclamat fiica la poliție pentru că nu a respectat măsura izolării la domiciliu

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 19 martie 2020 Etichete: , ,

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 București au deschis, joi, un dosar penal după ce o mamă a reclamat la poliție că fiica sa, împreună cu concubinul său, nu s-au izolat la domiciliu după ce au revenit acasă, din Franța. 

Femeia a sunat, miercuri, la Secția 7 de poliție din Capitală și a reclamat că fiica sa și concubinul ei nu respectă măsura izolării la domiciliu. Tinerii se întorseseră, luni, din Franța, țară în care au fost înregistrate 9 134 de persoane infectate cu noul coronavirus.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucuresti a fost înregistrat la data de 19.03.2020 dosarul penal nr. 2380/P/2020, in care se efectuează cercetări sun aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, constând in aceea ca in ziua de 18.03.2020 o persoana de sex feminin a sesizat Secția 7 Poliție cu privire la faptul că fiica sa împreuna cu concubinul acestuia, care s-au întors pe 16.03.2020 din Franța, nu respectă măsura izolării impusă de autoritățile competente”, transmit procurorii.

Cei doi s-au întors, luni, în țară, pe la punctul de frontieră Nădlac. În cauză a fost informată DSP a Municipiului București.

„Din verificările efectuate a rezultat că cele două persoane au intrat în România la data de 16.03.202 prin PCTF Nădlac, ocazie cu care au completat declarația pe proprie răspundere referitor la respectarea măsurii izolării, fiecare la adresa la care domiciliază. În cauză a fost informată DSP a Municipiului București”, arată parchetul.

sursa foto: Inquam photos/ Octav Ganea

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] Read More here to that Topic: mainnews.ro/o-mama-si-a-reclamat-fiica-la-politie-pentru-ca-nu-a-respectat-masura-izolarii-la-domiciliu/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More Information here to that Topic: mainnews.ro/o-mama-si-a-reclamat-fiica-la-politie-pentru-ca-nu-a-respectat-masura-izolarii-la-domiciliu/ […]

  • … [Trackback]

    […] Read More on that Topic: mainnews.ro/o-mama-si-a-reclamat-fiica-la-politie-pentru-ca-nu-a-respectat-masura-izolarii-la-domiciliu/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW